Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Timanttihionta kasvoille

Mitä on timanttihionta kasvoille?

Timanttihiontahoito on kosmetologilla kasvoille tehtävä tehohoito, joka muun muassa kirkastaa ja uudistaa kasvojen ihoa. Ihosta tulee tasaisempi sekä sävyltään että rakenteeltaan. Timanttihiontalaite toimii alipaineella ja siihen on mahdollista vaihtaa erilaisia hiontapäitä, jotka mahdollistavat myös esimerkiksi silmänympärysalueen hoidon. Hoidossa kuoritaan ihon kuollut pintasolukko hellävaraisesti timanttihiontalaiteella, joka saa sen näyttämään pirteämmältä ja tehoaineet pääsevät paremmin imeytymään ihoon. Kuorintavoimakkuutta on mahdollista säädellä asiakkaan iholle sopivaksi. Kosmetologit suosittelevat noin 5–12 hoitokertaa iho-ongelmasta riippuen, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Se, kuinka usein timanttihionnassa kannattaa käydä, riippuu täysin hoitoalueesta. Yhtä aluetta, esimerkiksi kasvoja, voidaan hoitaa enintään kerran viikossa. Kasvojen timanttihionnalla voidaan hoitaa esimerkiksi ihon sameutta, laajentuneita ihohuokosia, aknearpia, pigmenttihäiriöitä sekä pintajuonteita. Laitteella on siis uskomattomia vaikutuksia erilaisiin iho-ongelmiin!

Timanttihionnan jälkeen

Jälkihoito on aina tärkeä muistaa tehokkaiden kasvohoitojen jälkeen. Timanttihionnan jälkihoidossa tärkeintä on auringolta suojautuminen. Iho tulee aina suojata aurinkosuojatuotteella käsittelyn jälkeen, eikä hoitoa kannata varata juuri ennen aurinkolomaa. Timanttihionta kasvohoitona on kuoriva, joten muita kuorivia tuotteita ei tule käyttää noin viikon ajan. Ihon riittävä kosteutus on tärkeää muistaa, jotta normaali kosteustasapaino säilyy.

Kenelle timanttihionta sopii?

Ihon timanttihionta sopii hyvin sinulle, mikäli haluat nopeita ja näkyviä tuloksia ihollesi. Kasvohoitona timanttihionta on erittäin tehokas, joten se ei sovellu erityisen herkälle iholle. Ihon punotus hoidon jälkeen on kuitenkin normaalia. Timanttihiontaa kannattaa myös välttää, mikäli sinulla on esimerkiksi paljon luomia, aknea tai ruusufinni. Herkkäihoisille ultraäänipuhdistus on hyvä vaihtoehto timanttihionnan tilalle. Ultraäänilaite kuorii ihoa hellävaraisesti ja poistaa epäpuhtauksia ultraäänivärähtelyn avulla. Jos et ole varma, onko ultraäänipuhdistus vai timanttihionta oikea kasvohoito sinulle, kannattaa aina kysyä ammattilaisen mielipidettä.

Kasvojen timanttihionta kotona

Timanttihionnan tuloksia voi helposti ja kustannustehokkaasti ylläpitää kotihoitojen keinoin. Meiltä löytyy verkkokaupasta vaihtopäillä varustettu Mustapääimuri, joka toimii suutinpäätä vaihtamalla samalla periaatteella timanttihiontalaitteen kanssa. Mustapääimurissa on eri tehoja ja timanttihiontavaihtopäitä, jotta se soveltuu erilaisille ihotyypeille, ihon eri alueille sekä erilaisiin iho-ongelmiin. Timanttihiontaa hyödyntämällä voi muun muassa silottaa pintajuonteita ja kiinteyttää ihoa. Ja saattaapa siitä olla apua jopa vartalon raskausarpiinkin! Ennen ihon käsittelyä kannattaa ihohuokoset avata esimerkiksi käymällä saunassa, käymällä kuumassa suihkussa tai höyryttämällä kasvot kuuman veden avulla. Mustapääimuria voi käyttää myös perinteisesti mustapäitä poistamaan. Tutustu tarkemmin mustapääimurin toimintaan täällä.

FI