Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Tuotteet

Ovatko tuotteet laadukkaita?

Beautybicin tuotteet ovat huolella valikoituja. Tuote ei pääse valikoimaamme, ellemme ole itse todenneet sen tehoa. Tuotteiden korkea laatu ja toimivuus iholle on meille ensiarvoisen tärkeää. Huomioithan, että tuotteemme ovat siten todella tehokkaita. Aloita siis käyttö aina pienimmmällä mahdollisella teholla, jotta näet tuotteen vaikutuksen omalle ihollesi.

Ovatko tuotteet turvallisia?

Kaikki tuotteemme ovat CE-sertifioituja ja soveltuvat kotikäyttöön. Luethan aina käyttöohjeet huolellisesti ennen käytön aloittamista. Aloita tuotteiden käyttö pienimmällä mahdollisella teholla, jotta näet sen vaikutuksen omalle ihollesi.

Tuotteiden käyttö

Tuotteen käytöstä aiheutui mustelma. Onko tämä normaalia?

Tuotteiden käytön ei tulisi aiheuttaa mustelmia. Mustelmia voi kuitenkin syntyä tuotteiden väärinkäytöstä. Tuotteemme ovat tehokkaita, joten luethan käyttöohjeet huolella ennen käyttöä ja aloita käyttö pienimmällä mahdollisella teholla.

Onko ihon punoitus normaalia?

Iho voi hiukan punoittaa käytön jälkeen riippuen käytettävästä tuotteesta vilkastuneesta verenkierrosta johtuen. Tämän pitäisi kuitenkin olla ohimenevää. Testaa tuotetta ensin pienemmälle alueelle nähdäksesi vaikutukset omalle ihollesi.

Sopivan tuotteen valinta

Miten valitsen minulle sopivan tuotteen

Autamme sinua mielellämme juuri sinulle sopivien tuotteiden ja treenien valinnassa. Lue ohjeistuksemme tuotteen valinnasta tai lähetä meille kysymyksesi osoitteeseen info@beautybic.fi

Toimitustavat ja maksuvaihtoehdot

Toimitustapa ja -aika

Toimitamme tällä hetkellä tuotteita ainoastaan Suomeen postipakettina. Paketti lähetetään lähimpään Postiin tai postiautomaattiin. Toimitusaika on 2-5 päivää.

Tilauksen seuranta

Lähetämme 1-2 päivän sisällä tilauksestasi sähköpostitse seurantatunnuksen, jota kautta voit seurata tilauksesi etenemistä.

Maksutavat

Tuotteemme voi maksaa verkkopankkitunnuksia käyttäen, Mastercard- tai Visa-luottokortilla tai laskulla.

Palautukset ja reklamaatiot

Peruutukset

Tuotteilla on etämyyntilainsäädännön mukaisesti 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden hygieenisuusvaatimukset huomioiden tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Ota yhteyttä info@beautybic.fi sopiaksesi palautuksesta.

Reklamaatiot

Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksessa, se ei vastaa tilausta tai on virheellinen, tai palvelun toimittamisessa on virhe, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pikainen yhteydenotto nopeuttaa asian selvittämistä.

Verkkokaupan 14 vuorokauden peruutusoikeus ei rajoita kuluttaja-asiakasta vetoamasta virheeseen tämän ajan jälkeen. Mikäli asiakas on saanut virheellisen tai väärän tuotteen tai palvelun, Beautybic vastaa virheestä kuluttajasuojalain mukaisella tavalla. Beautybic vastaa virheellisen tuotteen palautuskuluista ja muista kuluttajasuojalain mukaisista pakottavista velvoitteista.

Autamme sinua mielellämme tilauksessasi liittyvissä kysymyksissä: info@beautybic.fi

Lahjakortit

Voimassaoloaika

Lahjakorttimme ovat voimassa 12 kk niiden ostopäivästä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Laita viesti asiakaspalveluumme info@beautybic.fi

FI