Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Treenit iän tuomiin muutoksiin

Hormonit säätelevät ihon mikroverenkiertoa ja stimuloivat elastiini- ja kollageenisynteesiä, mikä vaikuttaa ihon kosteustasapainoon. Tämä tarkoittaa sitä, että hormonaalisten tekijöiden muuttuessa ihomme vanhenee ja menettää kimmoisuutensa. Samalla ihon kosteus vähenee. 

Olemme valinneet tuotteet ikääntyvälle iholle stimuloimaan ihon mikroverenkiertoa ja taistelemaan ryppyjä vastaan mahdollisimman tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ihoa vaurioittamatta. Tuotteemme yhdessä käyttämiesi voiteiden ja seerumien kanssa pyrkii ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja pitämään ihon kimmoisana pidempään.

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Kaksi täysin erilaista treeniä kasvoille. Kiinteyttävä treeni sopii hehkua ja elinvoimaa kaipaavalle iholle ja puhdistava treeni epäpuhtaalle iholle. Voit myös vaihdella treenien välillä ihosi tarpeiden mukaan.

Beautybic Gua Sha Treeni

Beautybic Gua Sha Treeni

Gua Sha -treeni vilkastuttaa verenkiertoa, elvyttää ja tekee ihosta heleämmän. Gua Sha myös poistaa turvotusta ja rentouttaa kasvojen lihaksia.

Beautybic Dermaroller Treeni

Beautybic Dermaroller Treeni

Mikroneulaa ihoasi turvallisesti kotona! Tämä mahdollisimman vähän kipua tuottava mikroneulausrulla palauttaa ihollesi nuoruuden hehkun. Uskot kun kokeilet!

Beautybic Kasvoharjatreeni

Beautybic Kasvoharjatreeni

Puhdistavalla ja kiinteyttävällä harjalla tehtävä treeni on oikea tehotreeni! Voit käyttää harjaa sekä kasvoille että vartalolle. Puhdistus ja kiinteytys – kummatkin hyödyt samalla treenillä. Muuta käsityksesi kasvojen puhdistuksesta!

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Mustapääimuri on monikäyttöinen tuote ihon eri tarpeisiin. Se puhdistaa ja kiinteyttää sekä silottaa pienet pintarypyt. Käytä 6 erilaista vaihtopäätä 3 eri kasvotreeniin!

Beautybic Beauty Bar Treeni

Beautybic Beauty Bar Treeni

Beauty Bar on taikasauva iholle. Hiero sen avulla iho taas heleäksi ja poista ylimääräinen turvotus. Käytä Beauty Baria vaikka joka päivä!

Puhtaampi iho ilman epäpuhtauksia

Katso treenit >
Pehmeä ja heleä iho

Katso treenit >
Tasaisempi ihon väri

Katso treenit >
FI