Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Treenit epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle

Kiiltääkö iho aina viimeistään iltapäivästä? Puuteri kulkee mukana ja rasvaa pyyhitään vielä illallakin. Vaikka iho kiiltää,  se ei hehku. Pintaan saattaa tulla näppylöitä ja mustapäitä pukkaa t-alueelle.

Rasvainen iho on koostumukseltaan paksumpi kun kuiva. Sen huokoset saattavat olla laajentuneet ja talintuotanto aktiivisempaa. Treeniemme avulla tasapainotat ihon talintuotantoa, poistat jo olemassa olevia epäpuhtauksia ja supistat huokosia. 

Hei puhtaampi ja hehkuvampi iho!

 

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Mustapääimuri on monikäyttöinen tuote ihon eri tarpeisiin. Se puhdistaa ja kiinteyttää sekä silottaa pienet pintarypyt. Käytä 6 erilaista vaihtopäätä 3 eri kasvotreeniin!

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Kaksi täysin erilaista treeniä kasvoille. Kiinteyttävä treeni sopii hehkua ja elinvoimaa kaipaavalle iholle ja puhdistava treeni epäpuhtaalle iholle. Voit myös vaihdella treenien välillä ihosi tarpeiden mukaan.

Beautybic Kasvoharjatreeni

Beautybic Kasvoharjatreeni

Puhdistavalla ja kiinteyttävällä harjalla tehtävä treeni on oikea tehotreeni! Voit käyttää harjaa sekä kasvoille että vartalolle. Puhdistus ja kiinteytys – kummatkin hyödyt samalla treenillä. Muuta käsityksesi kasvojen puhdistuksesta!

Beautybic Dermaroller Treeni

Beautybic Dermaroller Treeni

Mikroneulaa ihoasi turvallisesti kotona! Tämä mahdollisimman vähän kipua tuottava mikroneulausrulla palauttaa ihollesi nuoruuden hehkun. Uskot kun kokeilet!

Pehmeä ja heleä iho

Katso treenit >
Tasaisempi ihon väri

Katso treenit >
Loivemmat rypyt ja kimmoisampi iho

Katso treenit >
FI