Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Treenit ihon kuivuuteen

Kiristääkö iho? Vaikka juot vettä litratolkulla, iho on silti kuiva. Moni suomalainen kärsii ihon kuivuudesta kuivasta ja kylmästä ilmasta johtuen. 

Olemme valinneet ihonhoitovälineet ja niitä tukevat treenit parantamaan ihosi kosteustasapainoa ja pehmentämään ihoa, jotta voit hymyillä ilman kireyden tunnetta.

 

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Kaksi täysin erilaista treeniä kasvoille. Kiinteyttävä treeni sopii hehkua ja elinvoimaa kaipaavalle iholle ja puhdistava treeni epäpuhtaalle iholle. Voit myös vaihdella treenien välillä ihosi tarpeiden mukaan.

Beautybic Gua Sha Treeni

Beautybic Gua Sha Treeni

Gua Sha -treeni vilkastuttaa verenkiertoa, elvyttää ja tekee ihosta heleämmän. Gua Sha myös poistaa turvotusta ja rentouttaa kasvojen lihaksia.

Beautybic Kasvoharjatreeni

Beautybic Kasvoharjatreeni

Puhdistavalla ja kiinteyttävällä harjalla tehtävä treeni on oikea tehotreeni! Voit käyttää harjaa sekä kasvoille että vartalolle. Puhdistus ja kiinteytys – kummatkin hyödyt samalla treenillä. Muuta käsityksesi kasvojen puhdistuksesta!

Beautybic Beauty Bar Treeni

Beautybic Beauty Bar Treeni

Beauty Bar on taikasauva iholle. Hiero sen avulla iho taas heleäksi ja poista ylimääräinen turvotus. Käytä Beauty Baria vaikka joka päivä!

Puhtaampi iho ilman epäpuhtauksia

Katso treenit >
Tasaisempi ihon väri

Katso treenit >
Loivemmat rypyt ja kimmoisampi iho

Katso treenit >
FI