Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Beautybic Kasvoharjatreeni

Puhdistava ja kiinteyttävä kasvotreeni

Puhdistavalla ja kiinteyttävällä harjalla tehtävä treeni on oikea tehotreeni! Voit käyttää harjaa sekä kasvoille että vartalolle. Puhdistus ja kiinteytys – kummatkin hyödyt samalla treenillä.

Käytä Beautybicin kasvoharjaa esimerkiksi päivittäisen ihonpuhdistuksen yhteydessä.

TREENIIN VALMISTAUTUMINEN: 1 min

TREENIN KESTO: 1-3 minuuttia

TREENISTÄ PALAUTUMINEN:

TREENIKERRAT: käytä vaikka joka päivä tai muutaman kerran viikossa

Kasvoharjan käyttö

01.

Prep

Puhdista kasvot lempipuhdistustuotteellasi poistaen meikit ja lika kasvoilta.

02.

Warm up

Kastele kasvot ja puhdistusharja - älä ujostele!

03.

Ready, set...

Lisää pieni määrä puhdistustuotetta joko kasvoillesi tai kasvoharjan päälle (Beautybic suosittelee vaahtomaisia tai voidemaisia puhdistustuotteita). Valitse sen jälkeen itsellesi mieluisa teho.

04.

Go!

Hiero pyörivin liikkein koko kasvot. Tee korkeintaan 3 minuutin treeni saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Kasvoharjapuhdistuksen hyödyt

Kasvoharjan lisääminen päivittäiseen ihonhoitorutiiniin ei vaadi paljoakaan ylimääräistä aikaa. Tehokas harja poistaa kasvoiltasi lian, öljyn, meikin ylijäämät ja kuolleen ihosolukon nopeasti ultraäänivärähtelyn avulla. Tuotteen kanssa voi käyttää mitä tahansa puhdistustuotetta. 60 sekunnin käsittely riittää käsittelemään ihon kauttaaltaan. 

Kasvoharjan käytön suurin hyöty ihollesi on sen tehokkuus, mutta samalla hellävaraisuus. Harjan materiaali on pehmeää silikonia, joka ei ärsytä tai raavi ihoa. Silikoni on myös erinomainen ehkäisemään bakteerikasvua, mikä saattaa saattaa olla usein herkän ihon ärsytyksen takana. 

Harjan kääntöpuoli on suunniteltu nimenomaan t-alueen käsittelyyn antamaan hieman tehokkaamman puhdistuksen. Tervetuloa kirkas iho!

Kasvoharjan puhdistus

Silikoninen kasvoharja hylkii materiaalina bakteereita, mutta suosittelemme harjan kunnollista puhdistusta miedolla pesuaineella kerran kuukaudessa.

BEAUTYBIC VINKKAA

Suosittelemme aina käyttämään kosteusvoidetta treenin jälkeen. Muistathan pitää hauskaa treenatessasi, sillä hyvä fiilis näkyy myös ihollasi!

Katso myös nämä treenit

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Kaksi täysin erilaista treeniä kasvoille. Kiinteyttävä treeni sopii hehkua ja elinvoimaa kaipaavalle iholle ja puhdistava treeni epäpuhtaalle iholle. Voit myös vaihdella treenien välillä ihosi tarpeiden mukaan.

Beautybic Gua Sha Treeni

Beautybic Gua Sha Treeni

Gua Sha -treeni vilkastuttaa verenkiertoa, elvyttää ja tekee ihosta heleämmän. Gua Sha myös poistaa turvotusta ja rentouttaa kasvojen lihaksia.

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Mustapääimuri on monikäyttöinen tuote ihon eri tarpeisiin. Se puhdistaa ja kiinteyttää sekä silottaa pienet pintarypyt. Käytä 6 erilaista vaihtopäätä 3 eri kasvotreeniin!

FI