Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Yrityksille: vietä TYKY-päivä ihoa treenaten!

Rentouttava, heleyttävä ja hyväntuulinen kasvojoogahetki on mitä ihanin tapa viettää aikaa yhdessä tiimin kanssa virkistyspäivänä. Trendikäs kasvojooga on jokaiselle ihoon, kuntoon tai ikään katsomatta sopiva treenimuoto, jonka tuloksena kasvojen lihakset aktivoituvat ja verenkierto paranee. Näyttöpäätteen ääressä väsynyt silmänympärysiho piristyy, iho saa nuorekasta hehkua ja koko tiimi pääsee levänneenä ja hehkeänä jatkamaan hauskan päivän viettoa!

Etsitkö TYHY-päivän ideoita? Monipuolinen ja helposti seurattava kasvojooga on mielenkiintoinen aktiviteetti-idea niin TYKY-päivään kuin muihin työpaikan virkistyspäiviin. Beautybic Kasvojooga voidaan räätälöidä täysin osallistujien toiveiden mukaan siten, että treeni keskittyy esimerkiksi kasvojen ongelmakohtiin tai iäkkäämmän ihon treenaamiseen. Kasvojooga sopii erinomaisesti myös miehille – tai miksei vaikkapa polttareihin tai pikkujouluihinkin.

Kasvojoogan kesto on 1 h ja sen ohjaa koulutettu kasvojoogi. Kasvojooga voidaan toteuttaa joustavasti esimerkiksi Valo Work & Hotel -hybridihotellin tiloissa, yrityksenne omissa tiloissa pääkaupunkiseudulla ja Tampereen lähialueilla tai täysin etänä.

Järjestämme mielellämme myös yksityistunteja tai muita tapahtumia. Hyväntuulinen kasvojooga sopii erinomaisesti esimerkiksi polttareiden ohjelmanumeroksi tai osaksi pikkujouluja. Kysy lisää sopivista mahdollisuuksista ja pyydä oma tarjous!

FI