Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Beautybic Dermaroller Treeni

Kiinteyttävä mikroneulaustreeni kasvoille

Mikroneulaa ihoasi turvallisesti kotona! Tämä mahdollisimman vähän kipua tuottava mikroneulausrulla palauttaa ihollesi nuoruuden hehkun. Uskot kun kokeilet!

Huom! Puhdista DermaRoller aina jokaisen käyttökerran jälkeen esimerkiksi apteekista saatavalla desinfiointiaineella.

TREENIIN VALMISTAUTUMINEN: 0-5 min

TREENIN KESTO: 10-20 min

TREENISTÄ PALAUTUMINEN: 30 minuuttia

TREENIKERRAT: 1-2 krt viikossa tai muutaman kerran kuukaudessa

Dermarollerin käyttö

01.

Prep

Varmista, että Dermarollerisi on puhdas ja steriloitu. Käytä desinfiointiainetta.

02.

Warm up

Poista meikit ja lika iholta lempipuhdistustuotteellasi ennen treenin aloittamista, jotta iho on steriili.

03.

Ready, set...

Jos haluat, voit käsitellä ihon vielä kasvovedellä.

04.

Go!

Rullaa kasvot vaaka- ja pystysuuntaisesti noin 4-5 kertaa. Sen jälkeen rullaa kasvot vinoittain 4-5 kertaa. Nosta aina rulla iholta ennen suunnan vaihtamista ja pidä sama nopeus koko käsittelyn ajan. Pidä tahti mieluummin rauhallisena kuin nopeana.

Valmis! Lisää kasvoille vielä hoitava seerumi tai voide käsittelyn jälkeen.

Kun iho tottuu käsittelyyn, voit lisätä käsittelykertoja maksimissaan kymmeneen rullauskertaan. Neulauksen ei kuitenkaan tulisi kestää 10 minuuttia pidempään.

Ihon mikroneulauksen hyödyt

Dermarullauksessa ihoon tehdään mikroskooppisia reikiä, jotta iho saataisiin aktivoitua ja kollageenin tuotanto elpymään. Siksi se saattaa alkuun kauhistuttaa, sillä neulat pelottavat monia. Hyvä uutinen kuitenkin on se, että neulat ovat ihan pikkuriikkisiä, neulaus turvallista iholle ja kipu siedettävää. Mikroneulaus aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa, häivyttää arpia, tasoittaa ihonväriä, puhdistaa ihohuokosia ja mustapäitä sekä antaa ihollesi kauniin hehkunMikroneulausrullaa voi käyttää kasvojen lisäksi esimerkiksi päänahalle.

Neulauksen jälkeen iho voi punoittaa muutaman tunnin ajan. Ja koska kyse on neuloista, niin suosittelemme olemaan varovaisia mikroneulaustelan käsittelyn kanssa. Treeni on kuitenkin täysin kotikäyttöön soveltuva ja vannomme lopputuloksen olevan pienen kärsimyksen arvoinen. Mikroneulauksen hyödyt ovat nopeasti nähtävissä!

Treenin voi tehdä sellaisenaan, tai käydä ensin kosmetologilla mikroneulauksessa ja ylläpitää tuloksia sen jälkeen kotona tehtävällä mikroneulaustreenillä.

Kuinka usein mikroneulaustreeni kannattaa tehdä?

Käytä laitetta korkeintaan 2 kertaa viikossa. Alkuun laitetta kannattaa käyttää vain yhden kerran viikossa.

Mikroneulausrullan desinfiointi

Muista puhdistaa laite käytön jälkeen desinfiointiaineella! Suosittelemme esimerkiksi upottamaan hoitopään 70 % isopropyylialkoholiin hoidon jälkeen 10 minuutiksi. Ethän myöskään hygieniasyistä lainaa Dermarolleriasi muille, sillä mikroneulausrulla on yhtä henkilökohtainen kuin hammasharjasi.

Parhaiden tulosten saamiseksi

Käytä C-vitamiinivoidetta ennen hoitoa – C-vitamiinin sanotaan tehostavan mikrorullauksen vaikutusta. Käytä 12-24 h ennen rullausta.

Vältä aurinkoa – Aurinkoa kannattaa välttää muutenkin, sillä se on yksi suurimmista syistä ihon ikääntymiselle.

Älä rullaile liian usein – On todella koukuttavaa, kun tuloksia tulee, mutta toisinaan vähemmän on enemmän. Aloita rullaus käsittelemällä iho joka toinen viikko. Kun iho alkaa tottua, niin voit rullata jatkossa kerran viikossa.

Aloita varovaisesti – Mikroneulaus soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta suosittelemme noudattamaan varovaisuutta tulee herkän tai hyperpigmentaatioon taipuvaisen ihon kanssa.

BEAUTYBIC VINKKAA

Käytä rauhoittavaa naamiota käsittelyn jälkeen.

Katso myös nämä treenit

Beautybic Gua Sha Treeni

Beautybic Gua Sha Treeni

Gua Sha -treeni vilkastuttaa verenkiertoa, elvyttää ja tekee ihosta heleämmän. Gua Sha myös poistaa turvotusta ja rentouttaa kasvojen lihaksia.

Beautybic Kasvoharjatreeni

Beautybic Kasvoharjatreeni

Puhdistavalla ja kiinteyttävällä harjalla tehtävä treeni on oikea tehotreeni! Voit käyttää harjaa sekä kasvoille että vartalolle. Puhdistus ja kiinteytys – kummatkin hyödyt samalla treenillä. Muuta käsityksesi kasvojen puhdistuksesta!

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Kaksi täysin erilaista treeniä kasvoille. Kiinteyttävä treeni sopii hehkua ja elinvoimaa kaipaavalle iholle ja puhdistava treeni epäpuhtaalle iholle. Voit myös vaihdella treenien välillä ihosi tarpeiden mukaan.

FI