Tämä on Beautybic | Beautybic
Takaisin ylös
Jaa
 • Ihonhoitovälineet ja -treenit
 • ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € OSTOKSIIN
 • Toimitusaika 2-5 päivää

  Tämä on Beautybic

  Koska kasvojen ihoa tulee treenata siinä missä muutakin ihoa.

  Mielestämme hyvä ihonhoitorutiini kuuluu kaikille.

  Beautybic on ihon treenaamiseen keskittyvä ihonhoitokonsepti.

  Treenimme kohdistuvat kasvojen ja vartalon ydinalueisiin uusinta teknologiaa käyttäen. Olemme luoneet sinulle huolellisesti treenejä, jotka antavat inspiroivia tuloksia.

  Tuotteiden valitseminen

  Tuotevalikoimamme on meille ylpeydenaihe. Yli vuosikymmenen kauneudenhoitoalalla toimineena tunnemme tarkoin ihonhoidon haasteet ja siksi tuotteemme onkin suunniteltu vastaamaan näihin ongelmiin. Tuotteet ovat huolella valittuja, erittäin korkealaatuisia ja tukevat päivittäistä ihonhoitorutiinia sekä yksin että yhdessä käytettynä. Tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä.

  Beautybicin arvot

  Luonnollisuus & aitous

  Haluamme tukea nuorekkuuden ylläpitämistä luonnollisin keinoin. Uskomme aitouteen ja luonnon luomaan kauneuteen.

  Itsensä hemmottelu

  Jokainen ansaitsee hetken itselleen. Niin kuin lentokoneissakin sanotaan; et voi huolehtia muista ennen kuin huolehdit ensin itsestäsi.

  Ilo

  Mielestämme ihonhoidon tulee olla hauskaa. Hymy on kauneinta mitä tiedämme. Hymyilemällä saat tartutettua hyvää mieltä myös toisiin ja se jos mikä tekee maailman paremmaksi paikaksi elää.

  Korkea laatu

  Tästä emme halua tinkiä ja mihinkään vähempään emme tyydy. Tuotteemme ja treenimme on suunniteltu niin, että ne tehoavat parhaalla mahdollisella tavalla ihoa vähemmän vaurioittaen.

  virpi-ja-nina_1000

  Yritys

  Beautybicin takana on kaksi kauneudenhoitoon intohimoisesti suhtautuvaa, luonnollista kauneutta arvostavaa, elämästä nauttivaa kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaista Nina & Virpi. Kauneudenhoitoalan osaaminen ja halu saada ihmiset tuntemaan itsensä varmemmiksi ulkonäöstään inspiroivat Beautybicin perustamiseen.

  Haluamme itse voida hyvin ja haluamme, että myös sinä tuntisit itsesi kauniiksi kaikkine epätäydellisyyksineen. Tule mukaan treenaamaan ja pitämään hauskaa kanssamme!