Takaisin ylös

Tämä on Beautybic

Mielestämme hyvä ihonhoitorutiini kuuluu kaikille.

Beautybic on ihon treenaamiseen keskittyvä ihonhoitokonsepti.

Treenimme kohdistuvat kasvojen ja vartalon ydinalueisiin uusinta teknologiaa käyttäen. Olemme luoneet sinulle huolellisesti treenejä, jotka antavat inspiroivia tuloksia.

Tuotteiden valitseminen

Tuotevalikoimamme on meille ylpeydenaihe. Yli vuosikymmenen kauneudenhoitoalalla toimineena tunnemme tarkoin ihonhoidon haasteet ja siksi tuotteemme onkin suunniteltu vastaamaan näihin ongelmiin. Tuotteet ovat huolella valittuja, erittäin korkealaatuisia ja tukevat päivittäistä ihonhoitorutiinia sekä yksin että yhdessä käytettynä. Tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä.

Beautybicin arvot

Luonnollisuus & aitous

Haluamme tukea nuorekkuuden ylläpitämistä luonnollisin keinoin. Uskomme aitouteen ja luonnon luomaan kauneuteen.

Itsensä hemmottelu

Jokainen ansaitsee hetken itselleen. Niin kuin lentokoneissakin sanotaan; et voi huolehtia muista ennen kuin huolehdit ensin itsestäsi.

Ilo

Mielestämme ihonhoidon tulee olla hauskaa. Hymy on kauneinta mitä tiedämme. Hymyilemällä saat tartutettua hyvää mieltä myös toisiin ja se jos mikä tekee maailman paremmaksi paikaksi elää.

Korkea laatu

Tästä emme halua tinkiä ja mihinkään vähempään emme tyydy. Tuotteemme ja treenimme on suunniteltu niin, että ne tehoavat parhaalla mahdollisella tavalla ihoa vähemmän vaurioittaen.

Yritys

Beautybicin takana on kaksi kauneudenhoitoon intohimoisesti suhtautuvaa, luonnollista kauneutta arvostavaa, elämästä nauttivaa kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Kauneudenhoitoalan osaaminen ja halu saada ihmiset tuntemaan itsensä varmemmiksi ulkonäöstään inspiroivat Beautybicin perustamiseen.

Watch Video