Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Kiireettömät treenit

On viikonloppu, eikä ole kiire mihinkään. Lehti ehkä on jo luettu ja myöhäinen aamiainen syöty. Voisitko hemmotella tänään itseäsi tekemällä yhden pidemmistä ihonhoitotreeneistä tänään? Monet treeneistämme onnistuvat arjen kiireessä, mutta joskus on hyvä antaa enemmän aikaa itsellesi ja ihonhoidolle. Rutiinit siinä missä itsensä hemmottelu on tärkeää ihollesi. 

Laita hemmotteluhetkesi taustalle Beautybicin pitkille ihonhoitotreeneille suunniteltu Spotify-soittolista soimaan!

TREENIEN KESTO: 1-20 minuuttia

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Kaksi täysin erilaista treeniä kasvoille. Kiinteyttävä treeni sopii hehkua ja elinvoimaa kaipaavalle iholle ja puhdistava treeni epäpuhtaalle iholle. Voit myös vaihdella treenien välillä ihosi tarpeiden mukaan.

Beautybic Dermaroller Treeni

Beautybic Dermaroller Treeni

Mikroneulaa ihoasi turvallisesti kotona! Tämä mahdollisimman vähän kipua tuottava mikroneulausrulla palauttaa ihollesi nuoruuden hehkun. Uskot kun kokeilet!

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Mustapääimuri on monikäyttöinen tuote ihon eri tarpeisiin. Se puhdistaa ja kiinteyttää sekä silottaa pienet pintarypyt. Käytä 6 erilaista vaihtopäätä 3 eri kasvotreeniin!

Beautybic Gua Sha Treeni

Beautybic Gua Sha Treeni

Gua Sha -treeni vilkastuttaa verenkiertoa, elvyttää ja tekee ihosta heleämmän. Gua Sha myös poistaa turvotusta ja rentouttaa kasvojen lihaksia.

Nopeat ja helpot treenit

Katso treenit >
Päivittäiset treenit

Katso treenit >
Harvemmin tehtävät treenit

Katso treenit >
FI