Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Näin teet ihon ultraäänipuhdistuksen kotona

Ultraäänipuhdistus – ihon lian ja rasvaisuuden poistaja

Lian ja rasvaisuuden poistaminen tehokkaasti iholta saattaa olla välillä haastavaa. Ultrasoonisella värinän avulla se kuitenkin onnistuu.

Ultrasooninen tarkoittaa kirjaimellisesti ääniaaltoja, joita ihminen ei kykene kuulemaan. Näitä ääniaaltoja käytetään hyödyksi esimerkiksi ultratutkimuksissa raskauden aikana. Miksi näitä korkeataajuisia ultrasoonisia aaltoja sitten käytetään kasvojen iholle? 

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen ihonpuhdistustapa. Se on tehokas ja kivuton keino puhdistaa ihoa syvemmältä.  Ultrapuhdistus sopii myös kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille. Nämä hoidot parantavat ihon elastisuutta, kohottavat luonnollisesti kasvoja, ylläpitävät verenkiertoa ja lymfaverenkiertoa, voivat hillitä ihon pigmenttimuutoksia, auttavat ihosoluja uusiutumaan ja lisäksi edistävät aktiiviaineiden imeytymistä ihoon.

Ultraääni-ihonpuhdistus tehdään laitteella yhdessä hoitovoiteen kanssa, joka pehmittää ja liuottaa huokosissa olevaa talia sekä rasvaa. Hoitoloissa tehdään useasti myös ultraäänipuhdistuksen jälkeen mekaaninen puhdistus lopputuloksen parantamiseksi. 

Ultraääni-ihonpuhdistus kotona

Ultraääni-ihonpuhdistusta kannattaa tehdä myös kotona hoitolakäyntien välillä ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Ultraäänipuhdistajalla voi tehdä puhdistavaa sekä kiinteyttävää ihotreeniä kätevästi laitteen eri asetuksilla, riippuen millaista lopputulosta toivoo. Kiinteyttävä treeni sopii hehkua ja elinvoimaa janoavalle iholle ja puhdistava treeni epäpuhtaalle iholle, eikä siinä mene 10 minuuttia kauempaa. Ultraäänipuhdistajalla voi myös imeyttää naamion vaikuttavia aineita syvemmälle ihoon.

Ultraääni kasvohoitolaite

Ultraäänikasvohoitolaitteen toiminta perustuu ultraäänivärähtelyn ohjaamiseen laitteen lastamaisen kärkeen. Näiden värähtelyiden avulla poistetaan esimerkiksi kuolleita ihosoluja ilman punoitusta tai ärsyyntymistä. Laitteessa on kaksi treeniohjelmaa: jatkuva aalto, jota käytetään ihon puhdistukseen ja värähtelyohjelma, jossa sykkivät aallot auttavat kiinteyttämään ihoa.

Molemmat ihon treenit ovat yksinkertaisia; ensin poistetaan iholta meikki ja lika. Jos ihoa halutaan puhdistaa, avataan huokoset lämpimällä kostealla pyyhkeellä ja valitaan puhdistava ohjelma C (alin nappi).  Tämän jälkeen iholle sivellään vesipohjainen hoitoneste, joka voi olla kasvovesi, kasvosuihke tai vaikka omenaviinietikka. Laitteen lapiopuoli pidetään alaspäin ja sen kanssa työskennellään huokosten vastaisesti.

Jos ihoa halutaan sen sijaan kiinteyttää, ihon puhdistamisen ja huokosten avaamisen jälkeen iho kostutetaan hoitonesteellä tai kasvovedellä ja valitaan ohjelma L (ylin nappi). Tällöin laitetta liikutetaan huokosten suuntaisesti 5 minuutin ajan, jonka jälkeen huokoset suljetaan kostealla viileällä pyyhkeellä.

FI