Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Beautybic Ultraäänipuhdistustreeni

Kiinteyttävä tai puhdistava kasvotreeni ultraäänilaitteella

Beautybicin Ultraäänipuhdistajalla voit tehdä kolme täysin erilaista treeniä kasvoille. Kiinteyttävä treeni sopii hehkua ja elinvoimaa kaipaavalle iholle ja puhdistava treeni epäpuhtaalle iholle. Kosteuttavan treenin avulla voit imeyttää kasvohoitotuotteidesi tehoaineita syvemmälle ihoon. Voit myös vaihdella treenien välillä ihosi tarpeiden mukaan.

Huom! Käytä laitetta vain 10 minuuttia kerrallaan.

TREENIIN VALMISTAUTUMINEN: 0-5 min

TREENIN KESTO: 5-10 min

TREENISTÄ PALAUTUMINEN: 

TREENIKERRAT: 1-2 krt viikossa tai muutaman kerran kuukaudessa 

Treeni 1 - Puhdistus

01.

Prep

Poista meikit ja lika iholta lempipuhdistustuotteellasi.

02.

Warm up

Peitä kasvojesi iho 5 minuutiksi kostutetulla lämpimällä pyyhkeellä, jotta huokoset aukeavat ja ovat vastaanottavaisempia treenille.

03.

Ready, set...

Valitse alin nappi C (cleansing) laitteestasi. Pidä laitetta lapiopuoli alaspäin ja noin 45 asteen kulmassa, niin saat parhaan lopputuloksen.

04.

Go!

Let’s get scrubbing - Sivele iholle mustapäitä nostattava vesipohjainen hoitoneste (esim. kasvovesi, kasvosuihketta tai omenaviinietikka). Liikutta laitetta iholla huokosten vastaisesti.

Treeni 2 - Kiinteytys

01.

Prep

Poista meikit ja lika iholta lempipuhdistustuotteellasi.

02.

Warm up

Peitä kasvot kostealla ja lämpimällä pyyhkeellä 5 minuutiksi avaamaan huokoset. Kostuta iho hoitonesteellä (esim. kasvovesi, kasvosuihke, omenaviinietikka).

03.

Ready, set...

Valitse laitteesta ylin nappi L (lifting). Pidä laitetta lapiopuoli alaspäin ja noin 45 asteen kulmassa, niin saat parhaan lopputuloksen.

04.

Go!

Let’s get scrubbing - Liikuta laitetta huokosten suuntaisesti 5 minuutin ajan. Sen jälkeen pese kasvot ja aseta viileä kostutettu pyyhe kasvoillesi muutamaksi minuutiksi sulkemaan huokoset. Voilà!

Treeni 3 - Kosteutus

01.

Prep

Poista meikit ja lika iholta lempipuhdistustuotteellasi.

02.

Warm up

Levitä naamio iholle. Esim. kosteuttava naamio on hyvä vaihtoehto.

03.

Ready, set...

Valitse laitteesta keskimmäinen nappi M (moisturizing). Pidä laitetta lapiopuoli ylöspäin.

04.

Go!

Let’s get moisturizing - Liikuta laitetta iholla käsitellen koko kasvot, poislukien silmänympärysiho. Poista naamio ja lisää kasvoöljy tai kosteusvoide.

BEAUTYBIC VINKKAA

Huuhtele kasvosi pelkällä vedellä ja peitä viileällä pyyhkeellä käsittelyn jälkeen. Suosittelemme hoitonesteen käyttöä parhaiden tulosten saamiseksi.

Katso myös nämä treenit

Beautybic Beauty Bar Treeni

Beautybic Beauty Bar Treeni

Beauty Bar on taikasauva iholle. Hiero sen avulla iho taas heleäksi ja poista ylimääräinen turvotus. Käytä Beauty Baria vaikka joka päivä!

Beautybic Kasvoharjatreeni

Beautybic Kasvoharjatreeni

Puhdistavalla ja kiinteyttävällä harjalla tehtävä treeni on oikea tehotreeni! Voit käyttää harjaa sekä kasvoille että vartalolle. Puhdistus ja kiinteytys – kummatkin hyödyt samalla treenillä. Muuta käsityksesi kasvojen puhdistuksesta!

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Beautybic 3+6 Mustapääimuritreeni

Mustapääimuri on monikäyttöinen tuote ihon eri tarpeisiin. Se puhdistaa ja kiinteyttää sekä silottaa pienet pintarypyt. Käytä 6 erilaista vaihtopäätä 3 eri kasvotreeniin!

FI