Super Clean -paketti Peach : Beautybic
Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää
  • SKIN CARE SALE -20%
Varastossa

Super Clean -paketti Peach

 128,00

Tämä setti saa ihosti taatusti puhtaaksi! Beautybicin kaksi superpuhdistajaa nyt helposti samassa paketissa. Vaikka molempia tuotteita käytetään pääsääntöisesti ihon syväpuhdistukseen, on tuotteilla myös kiinteyttäviä ja hoitavia ominaisuuksia. Super clean -paketti on seteistä Beautybicin oma suosikki!

Kasvoharja on jokaiselle ihotyypille sopiva sähköllä toimiva ihonpuhdistuslaite, jolla ihohuokoset saa puhtaammaksi vaivaa näkemättä. Hellävarainen silikoniharja jättää ihon silkinpehmeäksi ja poistaa viimeisetkin meikkijäämät ja epäpuhtaudet. Käytä päivittäin tai ihosi tarpeen mukaan 1-2 kertaa viikossa saadaksesi normaalia kasvopesua tehokkaamman syväpuhdistuksen. Yksi parhaista ja helpoimmista ihonhoitolaitteista lisättäväksi ihonhoitorutiiniisi. Minuutin puhdistus riittää!

Ultraäänipuhdistaja on kosmetologihoidoista tuttu tehokas ihonpuhdistaja, joka puhdistaa ihohuokoset syvältä ja parantaa ihon väriä. Häädä mustapäät ja epätasainen iho soonisten ultraääniaaltojen avulla. Laitetta voi käyttää myös ihon kiinteyttämiseen ja kosmetiikan tehoaineiden imeyttämiseen. Käytä 1-4 kertaa kuussa.

Settialennus -10 %

 74,00
 68,00
Jaa tämä tuote:

Ei vielä arvioita

Arvioi ensimmäisenä “Super Clean -paketti Peach”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

FI