Showing all 10 results

Iho-ongelma: Epäpuhdas iho

Finnejä, mustapäitä ja tukkeumia? Mietitkö jatkuvasti, miten saada finnit pois ja puhtaampi iho tilalle? Hormonitoiminta voi aikuisiälläkin olla epäpuhtaan ihon takana, mutta sopivilla välineillä oireilua voi hoitaa ja vähentää. Kipeät finnit poskissa, öljyinen iho erityisesti t-alueella ja muuten epäpuhdas, aikuisen rasvainen iho ovat hoidettavissa ihotyypille oikein valituilla tuotteilla ja rutiineilla. Beautybiciltä löydät sopivat treenit epäpuhtaan ihon hoitoon.

Tasapainoisen ja hyvinvoivan ihon hoito alkaa oikeaoppisesta puhdistuksesta. Etenkin meikin, aurinkosuojan ja muiden iholle jätettävien tuotteiden huolimaton puhdistus voi jättää jälkensä iholla näkyvinä epäpuhtauksina. Sekaihon puhdistuksessa voit käyttää apuna niin arkeen sopivaa, syväpuhdistavaa Kasvoharjaa, kosmetologikäynneiltä tuttua, tasapainottavaa Ultraäänipuhdistajaa, kuin erityisen tehokkaasti ongelma-alueet hoitavaa Mustapääimuria. Pienet muutokset arjen rutiineissa tai yhden viikoittain tehtävän ihotreenin avulla voit saada jo huikeita tuloksia.

Meiltä löydät siis helpot sekä toimivat treenit ja välineet sekaihon ja rasvaisen ihon hoitoon, olipa etsinnässäsi sitten kiireiseen arkeen sopiva apuväline tai erityisiin kauneudenhoitohetkiin käytettävät järeämmät aseet. Ohjeillamme otat tuotteista kaiken irti – treenata voit nopeasti tai hitaasti, aknelle taipuvaista nuorta ihoa tai äkillisistä epäpuhtauksista kärsivää aikuista ihoa. Puhdista ja kirkasta ihosi näillä tuotteilla.