Back to top
Share
  • Skincare equipment and workouts
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Delivery 2-5 business days

Gift ideas

Joulun parhaat kauneuslahjat

Spend The Christmas with Beautybic!

Olemme poimineet tähän muutamia suosikkituotteitamme joululahjavinkeiksi.

Nämä lahjat ilahduttavat usean eri lahjasaajan mieltä ja tietenkin myös ihoa!

Perheen teineille

Mustapääimuri imee mustapäät ja muut epäpuhtaudet iholta tehokkaasti. Erinomainen joululahjaidea niin naisille kuin miehillekin! Erityisen sopiva perheen teini-ikäisille.

Hemmottelua kaipaaville

Terve hehku ja väriä kasvoille? Kasvorulla auttaa niin ihon turvotukseen, juonteiden vähentämiseen kuin ihon hellimiseen! Ihana joululahja helppokäyttöisyydestä tykkäävälle.

Kenelle tahansa

Want to donate youthful and soft skin? The Face Brush firms and cleanses the skin so that everyone notices the glow on the skin.

Anna lahjansaajan päättää

A Gift Card is always a sure choice for a Christmas present! The recipient of the gift card can choose the Beautybic skincare tools that suits them skin in a best way!

Ylellisyyttä arvostavalle

Jaderulla tarjoaa kaksinkertaista tehoa herkemmällekin iholle. Sileällä päällä imeytät tehoaineet ihollesi, kun taas nystyräpäällä hierot vilkastusta verenkiertoosi. Tervetuloa heleät ja kiinteät kasvot! Ihana lahjaidea kaikille itsensä hemmottelusta pitäville.

Tottuneelle treenaajalle

Gua sha kammalla käsittelet koko kehon virkeäksi, aina varpaista päänahkaaan asti! Tämä tuote puuttuu vielä monen Gua shaan hurahtaneen kosmetiikkapussista. Anna kaunis kampa sellaisenaan lahjaksi tai yhdistä hemmottelevaan kasvoöljyyn.

Kiinteämpää ihoa etsivälle

Iki-ihana Beauty Bar on todellinen kotikylpylän tähti. Levitä kasvonaamio ja anna ylellisen ruusukvartsin hieroa huipputehokkaalla värinällä kasvosi kiinteämmiksi vain minuutissa. Kiinteytystä ja nuorekkuutta kasvoille kaipaavan lahjatoive.

Helppo lahja tutulle

Kuivakuppauskupit ovat huipputehokas ja trendikäs lahja luonnollisesta kasvojen kohotuksesta haaveilevalle. Helppokäyttöisillä ja turvallisilla kupeilla tuot kirkkautta ja kiinteytystä iholle. Näillä edullisilla kasvotreenivälineillä muistat omaperäisesti vaikkapa työkaveria.

EN