Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää
Edistyneen kasvotreenaajan paketti Alkuperäinen hinta oli: € 83,00.Nykyinen hinta on: € 41,50.
Loppu varastosta
Varasto loppu

Edistyneen kasvotreenaajan paketti

Alkuperäinen hinta oli: € 83,00.Nykyinen hinta on: € 41,50.

Tämä setti sopii erityisesti kokeneemmalle ihonhoitajalle, mutta ohjeita noudattamalla aloittelijakin kyllä pärjää. Kunhan näitä tuotteita oppii ensi kerran jälkeem käyttämään, niihin jää totaalisesti koukkuun.

Sekä Ultraäänipuhdistaja että Dermaroller ovat kotikäyttöön soveltuvia treenivälineitä kasvojen ihoille, joilla pystyy ylläpitämään kauneushoitolassa tehdyn ihonpuhdistuksen ja mikroneulauksen tuloksia. Toki niillä saa tuloksia ilman hoitolakäyntejäkin. Puhdistus sekä ihon elvytys ja kiinteytys – täydellistä!

Ultraäänipuhdistaja nimensä mukaisesti puhdistaa soonisten ultraäänten avulla. Laitteella voi tehdä myös kiinteyttävän ihotreenin.

Dermarollerilla rikotaan ihon pintaa pikkuriikkisillä piikeillä ja aktivoidaan ihon omaa luonnollista kollageenintuotantoa. Iho aktivoituu ja napakoituu säännöllisen käytön myötä huomattavasti. Mikroneulausrullalla voi aktivoida myös parran tai hiusten kasvua sekä hälventää raskausarpia. Ja tässä rullassa ajatus kivusta tuntuu todellisuutta huomattavasti kauheammalta. Kokeile itse ja totea teho!

Settialennus -14 %

 74,00

Varasto loppu

 18,00

Varasto loppu

Jaa tämä tuote:

Tehokkaat ihonhoitolaitteet ja kasvotreenit Beautybiciltä!

Ei vielä arvioita

Arvioi ensimmäisenä “Edistyneen kasvotreenaajan paketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

FI