Kuinka hoituu ultraäänipuhdistus iholle kotona | Beautybic
Takaisin ylös
Jaa
  • Ihonhoitovälineet ja -treenit
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € OSTOKSIIN
  • Toimitusaika 2-5 päivää

Kuinka hoituu ultraäänipuhdistus iholle kotona

Ultraäänipuhdistus – ihon lian ja rasvaisuuden poistaja

Lian ja rasvaisuuden poistaminen tehokkaasti iholta saattaa olla välillä haastavaa. Ultrasoonisella värinällä se kuitenkin onnistuu.

Ultrasooninen tarkoittaa kirjaimellisesti ääniaaltoja, joita ihminen ei kykene kuulemaan. Näitä ääniaaltoja käytetään hyödyksi esimerkiksi ultratutkimuksissa raskauden aikana. Miksi näitä korkeataajuisia ultrasoonisia aaltoja sitten käytettäisiin kasvojen iholle? 

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen ihonpuhdistus tapa. Se on tehokas ja kivuton tapa puhdistaa syvemmältä.  Ultrapuhdistaja sopii myös kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille. Nämä hoidot parantavat ihon elastisuutta, kohottavat luonnollisesti kasvoja, ylläpitävät verenkiertoa ja lymfaverenkiertoa, voivat hillitä ihon pigmenttimuutoksia, auttaa ihosoluja uusiutumaan ja lisäksi edistää aktiiviaineiden imeytymistä ihoon.

Ultraääni ihonpuhdistus tehdään ultraäänihoitopäisellä laitteella hoitovoiteen kanssa, joka pehmittää ja liuottaa huokosissa olevaa talia sekä rasvaa. Hoitoloissa tehdään useasti myös ultraäänipuhdistuksen jälkeen mekaaninen puhdistus lopputuloksen parantamiseksi. 

Ultraääni ihonpuhdistus kotona

Ultraääni ihonpuhdistus hoituu myös kotona hoitolakäyntien välillä ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Ultraäänipuhdistajalla voi tehdä puhdistavaa sekä kiinteyttävää ihotreeniä kätevästi laitteen eri asetuksilla, riippuen millaista lopputulosta toivoo. Kiinteyttävä treeni sopii hehkua ja elinvoimaa janoavalle iholle ja puhdistava treeni epäpuhtaalle iholle, eikä siinä mene 10 minuuttia kauempaa. 

Ultraääni kasvohoito laite

Ultraääni kasvohoito laitteen toiminta perustuu ultraäänivärähtelyn ohjaamiseen laitteen lastamaisen kärkeen. Näiden värähtelyiden avulla poistetaan esimerkiksi kuolleita ihosoluja ilman punoitusta tai ärsyyntymistä. Laitteessa on kaksi ohjelmaa: jatkuva aalto, jota käytetään ihon puhdistukseen ja värähtelyohjelma, jossa sykkivät aallot auttavat kiinteyttämään ihoa. Molemmat ihon treenit ovat yksinkertaisia; ensin poistetaan iholta meikki ja lika. Jos ihoa halutaan puhdistaa, avataan huokoset lämpimällä kostealla pyyhkeellä ja valitaan ’’positive ion mode’’.  Tämän jälkeen iholle sivellään vesipohjainen hoitoneste tai omenaviinietikka, lapio pidetään alaspäin ja sen kanssa työskennellään huokosten vastaisesti. Jos ihoa halutaan sen sijaan kiinteyttää, ihon puhdistamisen ja huokosten avaamisen jälkeen iho kostutetaan hoitonesteellä tai kasvovedellä ja valitaan ’’negative ion mode’’. Tällöin laitetta liikutetaan huokosten suuntaisesti 5 minuutin ajan, jonka jälkeen huokoset suljetaan kostealla viileällä pyyhkeellä.